En mann danser breakdance. Hodet er i gulvet mens han snurrer. Bak ham sitter det fire menn i kostyme og heier. Bildet er tatt på forestilling fra en scene.
Foto: Lars Opstad

Veiledning i DKS-portalen for lærere og kulturkontakter

DKS-portalen er den nye administrasjons- og kommunikasjonsflaten for DKS. I portalen finner du din skoles kulturkalender med skolens totale DKS-tilbud.

I tillegg kan grunnskolen melde inn interesse for verksted og tilrettelagte produksjoner. Videregående skoler bruker portalen til å melde på klasser til ønskede DKS-produksjoner tilpasset 11. – 13. trinn.


Innlogging

Trykk på Logg inn øverst til høyre på nettiden.

Du får opp to valg: Feide eller ID-porten. Jobber du på en offentlig skole i Oslo kommune bruker du feide-innlogging. Jobber du på en privat skole bruker du ID-porten.

Innlogging med Feide

Innlogging med ID-porten


Slik fungerer skolesidene i DKS-portalen

Når du logger deg inn i skoleportalen vil du komme direkte inn i skolens kulturkalender. Klikk på menyen øverst i venstre hjørne (“hamburgermeny”) for å gå til påmeldinger. Påmeldingsdelen består av fanene Meld interesse, Bestill og Dine påmeldinger.

I DKS Oslo kan grunnskolen melde interesse for vårt valgfrie tilbud (verksted og tilrettelagte produksjoner). Når påmeldingen tildeles og bekreftes av DKS – administrasjonen vil du finne den i skolens kulturkalender og på status i Dine påmeldinger.

Videgående skoler kan bestille produksjoner ved å melde på klasser til ønsket produksjon. Påmeldinger gjort i denne fanen vil bli bekreftet tildelt av DKS – administrasjonen umiddelbart og vil dukke opp i skolens kulturkalender.