Fjell og hav. Over fjellbildet er det logoer av Øyepå.
Foto: Øyepå

Øyepå LIAF

Har du husket å melde deg på?

Om Øyepå:

Øyepå er en møteplass for alle som jobber med visuell kunst i DKS; produsenter, kunstnere, formidlere, fagkoordinatorer, lærere og elever.  

Med Øyepå ønsker vi å skape en arena hvor DKS-ansatte og kunstnere kan diskutere visuell kunst i DKS. Vi ønsker at diskusjonene skal bidra til refleksjon, øke mangfoldet og skape inspirasjon til nye og gode DKS-produksjoner.

Øyepå

Øyepå ble etablert i 2019 og med Øyepå LIAF (Lofoten International Art Festival). I 2020 Øyepå digitalt gjennomført som strømmeseminar, og i 2021 knyttet de seg til  Momentum 11 – House of Commons på Jeløya i Moss. I år arrangeres samlingen i Lofoten, som en del av  LIAF 2022.

Program, påmelding og praktisk informasjon kommer!
Følg med her og på Kulturtankens nyhetsbrev for oppdateringer.

Påmelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.