Tegning av to personer som holder rundt en stor pokal.
Illustrasjon: Digitaliseringsdirektoratet

Avtaleverk for DKS er nominert til Digitaliseringsprisen 2024

Kulturtanken er sammen med fylkeskommuner og kommuner nominert til Digitaliseringsprisen 2024, som deles ut i regi av Digitaliseringsdirektoratet. Nominasjonen omhandler utforming av avtaler og juridiske rammebetingelser rundt DKS-portalen som felles saksbehandlingssystem for Den kulturelle skolesekken (DKS). 

Mihriban Rai - portrett

– Vi er veldig glade for å være nominert til Digitaliseringsprisen sammen med fylkeskommunene og kommunene, da det er en stor anerkjennelse av arbeidet som gjøres med DKS-portalen. Vi er svært stolte av DKS-portalen og fokuset vi har hatt på brukermedvirkning i alle ledd. Et omforent avtaleverk og en brukervennlig fellesløsning både for innbyggere og alle forvaltningsnivåer setter en høy standard og legger grunnlaget for en fremtidsrettet og innovativ forvaltning, sier Mihriban Rai, avdelingsdirektør for Organisasjon og forvaltning i Kulturtanken.

Avtalene og rammebetingelsene som er utformet viser hva vi kan oppnå med godt samarbeid mellom ulike forvaltningsnivåer.

Totalt er 23 ulike løsninger og tjenester nominert til årets Digitaliseringspris. Prisen deles ut på Digitaliseringskonferansen 18. juni.