Ny podkast: Kulturtanker

Kulturtanker er en podkast om kunst og kultur for, med og av barn og unge.

Kulturtanken lager denne podkasten for å øke fokuset på kunst og kultur til barn og unge, diskutere temaer knyttet til det og vise fram noe av det utrolig gode arbeidet som gjøres rundt om i landet for å gi barn og unge opplevelser som de kan ta med seg videre i livet.

Alle episodene publiseres HER.

Episode 1: 20 år med Den kulturelle skolesekken

2021 er et jubileumsår for Den kulturelle skolesekken. I år er det nemlig 20 år siden ordningen ble til en nasjonal ordning for alle skoleelever i Norge. Vi i Kulturtanken benytter anledningen til å dra i gang denne podkasten. I denne første episoden skal du møte tre unge mennesker som har hatt tilbud fra Den kulturelle skolesekken gjennom hele skoleløpet sitt. Og hos alle tre har det betydd noe varig. 

Og – vi setter oss ned med Øystein Strand, direktør i Kulturtanken, for å gjøre opp status etter hans første år i jobben. Som ble helt annerledes enn han hadde sett for seg.

Har du tips, tilbakemeldinger og ideer til temaer vi kan ta opp? Send gjerne til kommunikasjonssjef Agnieszka Bryn på ajb@kulturtanken.no