Mange mennesker og en stor dukke
Foto: Simon Hadley

Se kulturkalenderen for neste skoleår nå

Nå er skolens kulturkalender publisert på våre nettsider! Det betyr at du allerede nå kan få oversikt over DKS-aktiviteter for skoleåret 2023-24. Dette er en perfekt mulighet til å innlemme kulturprogrammet i skolens egen årsplan/-hjul.

Det er to fremgangsmåter for å se skolens kulturkalender:

1. Gå til vår nettside og søk på skolen din i søkefeltet: https://www.denkulturelleskolesekken.no/oslo/

2. Logg deg inn i portalen. Trykk på hamburgermenyen til venstre og så «kulturkalender»: https://portal.denkulturelleskolesekken.no/


Verksteder

I mai fikk skolene mulighet til å melde interesse for verksteder i portalen. Skolene som er tildelt verksteder vil se dette i kulturkalenderen.

Datoer og forbehold

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer av tider og datoer i løpet av høsten. I slike tilfeller vil skolen (via kulturkontakten) bli kontaktet av oss med ny informasjon. På følgende produksjoner vet vi at det vil komme endringer:

Oslo Pix Ung for 9. trinn:

Er publisert i kulturkalenderen. Vi informerer om eksakte datoer og visningsarena i løpet av høsten/tidlig vinter. Festivalen finner sted juni 2024.

Oslo Pix Junior – filmfestival:

Er publisert i kulturkalenderen for skolene som skal delta. Vi informerer om eksakte datoer og visningsarena i løpet av høsten/tidlig vinter. Festivalen finner sted i mai/juni 2024.

Go bok (Deichman) for 3.trinn:

Publiseres i løpet av høsten. Deichman går i dialog med lærerne.


Vi gleder oss til å dele kunst- og kulturopplevelser sammen med dere og elevene neste skoleår.