Coverbilder av 8 bøker.

Meld deg på Komma 2023

Mandag 22. og tirsdag 23. mai arrangeres Komma – visningsarena for litteraturproduksjoner i Den kulturelle skolesekken. Meld deg på!

Komma er en møteplass for alle som brenner for litteratur for barn og unge. Du kan få faglig og sosialt påfyll, og se produksjoner som allerede er på turné, eller som er under utvikling.

Bredt program

Du får mulighet til å oppleve hele forestillinger og enkelte utdrag. Du kan blant annet se “Rigel” med Ida Larmo, “Høgspenning Livsfare” med Helene Guåker, “Supervulkaner og digre dinosaurer” med Reidar Müller og Sigbjørn Lilleeng, og kirkekonsert med både beatbox og joik. I tillegg blir det rom for mange gode samtaler – både formelle og uformelle – i løpet av de to dagene vi er sammen på Komma. 

Under Kommas festmiddag blir det show ledet av quizkongen Christopher Pahle! Her vil du både få mulighet til å trene dine små grå, spise nydelig mat og vise hvor godt du egentlig klarer å samarbeide med kollegaene dine.

Påmelding og program

Mer info om program, påmelding og overnatting finner du på Norsk Litteraturfestival sin nettside.

Fakta om Komma

Komma foregår på Lillehammer de første dagene under Norsk Litteraturfestival.

Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur.

Komma er et samarbeid mellom Den kulturelle skolesekken Innlandet, Den kulturelle skolesekken Viken, Norsk Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken. Et programråd har valgt ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Utvalget er basert på produksjoner som produsenter, forfattere og fylker har meldt inn.