Dronningtimen

arrow_back Produksjoner

Barn elsker å kle seg ut og kle seg opp, og det gjør drag-queens også! Dronningtimen er en magisk eventyrstund som skiller seg fra det barn og foreldre opplever i det daglige.

Dragartist Nabi Yeon Geisha inntar tronen og forteller eventyr med en skeiv tvist, som åpner opp for at barna kan fantasere og drømme seg bort til en vakrere, rausere og morsommere verden, der alle barn kan være prinser og prinsesser om de vil – uansett hvem de eller er.

Se videohilsen fra utøver.


Varighet

40 minutter

Behov for bærehjelp eller annen lokal hjelp

Nei

Sted

Se kalender

Maks publikumsantall

30

Oppriggingstid

15 minutter

Nedriggingstid

15 minutter

Arena/rom

Klasserom eller lignende

Antall utøvere

1

Trenger scene

Nei

Trenger blending

Nei

Trenger el-uttak

Nei

Ønsker til lokal arena

klasserom eller tilsvarende som passer til antall elever. Gjerne så intimt rom som mulig, og om det er mulig å dimme lysene noe er det fint. Det setter en god fortellerstemning for eventyrstunden.

Transportbestillinger
Skolene bestiller selv transport når det er nødvendig ved hjelp av vårt rekvisisjonsskjema
Viktig info om merking av faktura ligger i merknadsfeltet i turnéplanen.

Ukeplantekst
Denne uken er Dronningtimen på turné for den Den kulturelle skolesekken i  Nordland, og kommer snart på besøk til vår skole. Les mer om dette på www.dksnordland.no

Promotering i skolen
Benytt gjerne bilder og video som ligger øverst på denne hjemmesiden. Vi oppfordrer  skolen til å la kulturarrangørene stå for promoteringen.

Vårt mål
DKS Nordland tilbyr et mangfoldig program av høy kvalitet, med mål om å engasjere, inspirere og utfordre. Vi legger vekt på kunstens egenverdi; kunsten rører ved oss på uventet vis og gir rom for utvikling og nye impulser. Vi håper at programmet  setter spor hos unge øyne, hjerter og sinn!

 

 

Arrangert av

Nordland fylkeskommune

Produsert av

Remi Johansen Hovda

Utøvere

Remi Johansen Hovda

Andre medvirkende

Gruppenavn

Nabi Yeon Geisha

Idé/opplegg

Om kunstner / utøver / gruppe

Remi Johansen Hovda er en dragartist som jobber i krysningsfeltet drag og muntlig fortellerkunst, og har jobbet med drag siden 2013 og dronningtimen siden 2017. Hovda jobber også som universitetslektor ved OsloMet på Estetiske fag der han er emneansvarlig for faget «Kunsten å dragge», i tillegg til å være en del av studieretningene drama og teaterkunst, PPU og kunst i samfunnet. I tillegg jobber han med prosjektene Open Drag Stage og Oslo Drag Festival som produsent og ansvarlig, og prosjektleder for «Drag te Havs» en skreddersydd drag-opplevelser for barn, ungdom og voksne på Træna Festivalen. 

Produksjonen kan bidra til:

Kontaktperson i Den kulturelle skolesekken

Ansvarlig planlegger/turnéansvarlig

Mette Jordahl-Broback , tlf: +47 41 20 01 79, e-post: metjor@nfk.no

Produsent/fagansvarlig

Charlotte Jenssen Wergeland, tlf: +47 92 26 17 07, e-post: chajen@nfk.no

Kontaktperson utøver

Remi Johansen Hovda, tlf: +47 98 81 87 95, e-post: remi.johansen.hovda@gmail.com