Et bilde av gruppen Tuuletar som opptrer under Marked for musikk
Foto: Erik Brandsborg / Kulturtanken

Marked for Musikk i Bodø2024

2024 blir et spennende og annerledes år for Marked for Musikk, men også for hele landet, siden Bodø og Nordland fylkeskommune er Europeisk kulturhovedstad!

Marked for Musikk bli en del av Bodø2024, og arrangeres i Bodø, 16.-19. september. For å tiltrekke seg de beste internasjonale konsertene, samarbeider vi også med visningsarenaen YAMsession (Young Audience Music session).

Innholdet på Marked for Musikk vil som alltid hovedsakelig være kvalitetskonserter for barn og ungdom. I tillegg til norske og internasjonale konserter, blir det faglig innhold, produsentforum og prisutdelinger, ispedd noen spennende impulser fra kulturhovedstaden Bodø2024. Arrangementet vil bli noe større enn vi er vant til, og med et internasjonalt preg.

Bodø2024 er det største kulturprosjektet i Norge på over 10 år, og det største i Nord-Norge noensinne. Formålet med Europeisk Kulturhovedstad er å bringe Europas befolkning sammen – med kultur som virkemiddel.  Les mer om Bodø2024 her.


YAMsession
 er en del av Jeunesses Musicales International, verdens største organisasjon for ung musikk, med følgende overordnede mål: «enable young people to develop through music across all boundaries». Marked for Musikk har samarbeidet med YAMsession to ganger tidligere, i 2016 og 2020. Les mer om YAMsession her.

Har du innspill til arrangementet? Send oss en e-post!

Mette Jordahl-Broback, Prosjektleder for Marked for Musikk 2024
metjor@nfk.no
Telefon: 412 00 179