En fot på bakken og en mot stjernene. Foto: Absence crew

Kulturverkstader 2022/2023 - klart for bestilling

Grunnskolane i Møre og Romsdal kan no bestille verkstader for skoleåret 2022/2023. Bestillingsfrist er 15. mars. Dette er ekstratilbod om verkstader for elevane i tillegg til Den kulturelle skolesekken sitt ordinære program for skolen.  Skolane bestiller og betaler ein eigendel.

Profesjonelle kunstnarar og kunstpedagogar er på nytt klare til å lære elevar i Møre og Romsdal å utfalde seg innan kulturfaga! Ønskjer de at elevane skal lære seg dataspel, å lage dokumentarfilm eller kanskje musikkvideo? Eller få opplæring i hiphopdans, teater, street art, skrivekunst eller poesi? Vi har eit variert tilbod for kulturaktive elevar!

Bestilling skjer gjennom portalen i år og informasjon om dei ulike verksteda ligg inne i portalen.

For å bestille verkstad:

  • Logg inn i portalen
  • Trykk på menyknappen «Påmeldinger» i menyen til venstre
  • Velg fanen «Meld interesse»
  • Trykk på det eller dei verkstadene dykk ønsker å bestille
  • Fyll ut informasjon

Bestilling er bindande for skulen.

Skolane får beskjed i løpet av mai kva for verkstad som blir tildelt.