Portrett av Øyvind, Siri, Tine og Kjersti
Øyvind, Siri, Tine og Kjersti (foto: Finn Evensen)

Godt nytt år!

DKS-teamet i Lørenskog er veldig fornøyd med gjennomføringen av første del av sesongens produksjoner. Vi trekker frem:

  • Visning av filmen Mini-Zlatan og verdens beste onkel for 3. trinn. En stor opplevelse for elevene som fikk både se filmen og møte regissøren Christian Lo. Mange gode spørsmål ble stilt, og Lo kunne bekrefte blant annet at «Ja, skuespilleren måtte klippe håret på ordentlig i filmen.»
  • Hele 7. trinn ble invitert til Nasjonalmuseet for en introduksjon av utvalgte kunstverk fra perioden 1500–1900. Dette var for mange deres første opplevelse av et av Norges mest monumentale bygg fra nyere tid. Vi håper at nysgjerrigheten ble pirret og at nye besøk står for tur. 
  • Tusen knapper og fire strenger – en konsert med to virtuose utøvere som imponerte og fenget elevene våre. Vi fikk oppleve spontan dans og bravorop fra publikum. Stor takk til Almir Meskovic og Daniel Lazar som delte stor musikkglede og fyrig samspill.
  • Alle elever i 1. trinn fikk oppleve sangerinnen Karoline Dahl Gullberg som turnerte rundt i klasserom og inspirerte til sang og musikkglede. Mange lærere ble inspirert til å ta med seg videre kjente sanger og regler i skolehverdagen.

2024 begynner med innspurten til forestillingen Beautiful Creatures i Storstua. Dette er et samarbeidsprosjekt forankret i valgfaget produksjon for scene for ungdomstrinnet. 200 ungdommer skal på scenen i uke 7 og vise frem forestillingen for elever på dagtid og foresatte på kvelden. Vi gleder oss!

Vi ønsker å takke våre gode samarbeidspartnere internt og eksternt, alle kulturkontakter, lærere og kulturverter i skolene, instruktører og alle kulturarbeidere som jobber for og med oss.

Vi ønsker alle et riktig godt nytt år!

Hilsen Øyvind, Siri, Tine og Kjersti i DKS Lørenskog