Elever på scenen i I'm still standing
I'm still standing (foto: Elisa Kartum)

I'm still standing

«I’m still standing» er årets samarbeidsproduksjon mellom DKS Lørenskog, Lørenskog kulturskole, Lørenskog hus, og ungdomsskolene gjennom valgfaget produksjon for scene.

Samtlige elever på valgfaget produksjon for scene laget et innslag på egen skole som ble implementert i forestillingen. I tillegg kunne alle elevene delta i et frivillig ensemble fra kulturskolen, som sang, tegnefilm, manusutvikling og skuespiller til film eller dansegrupper.

Alle numrene ble i år satt sammen til en sterk forestilling med 130 ungdommer på scenen. Forestillingen ble fremført for 2800 publikummere fra 7. til 10. trinn i Lørenskog hus.

Årets tema var folkehelse og livsmestring. Bildene taler i stor grad for seg, med sterkt engasjement på scenen fra elever og musikere fra Lørenskog kulturskole, stolte instruktører og lærere og ikke minst mange flotte publikummere. Vi gleder oss til neste års samarbeid!

Foruten de fantastiske elevene deltok:

Musikere: Anders Hofstad Søraas (kapellmester, arrangering og gitar), Christian Skaugen (slagverk), Kjell Audun Holestøl (bass), Andreas Løwe (Tangent instrumenter)

Instruktører: Karoline Dahl Gullberg (sang), Astrid Ellensdatter Mork-Knutsen (tegnefilm), Elisa Kartum (manusutvikling, film og redigering), Camilla Hansen og Camilla Milla Ullsakerhaugen (dansekoreografier) Kjersti Eggum (prosjektleder)

Teknikk: Amund Tømmerbakke (lyd) og Jonny Mareno Tørjesen (lys)

Fotos fra forestillingen: Elisa Kartum