Juletreet foran Lørenskog hus
Juletreet foran Lørenskog hus (foto: Siri Adorsen)

Julehilsen fra DKS Lørenskog julen 2021

2021 startet litt traurig med mange digitale produksjoner, utsettelser og avlysninger. I juni kunne vi endelig tilby fysiske kulturopplevelser igjen, noe både elever og utøvere satte stor pris på. Fra høsten ble det fullt kjør med mange og varierte produksjoner for små og store.

Vi i administrasjonen har ikke ligget på latsiden. Vi er nå ferdige med å behandle alle innkomne søknader til neste skoleår. Vi fikk i år totalt 927 forslag. Vi har laget en plan for neste skoleår som skal sikre barn og unge i Lørenskog spennende og lærerike opplevelser gjennom skoleåret.

Vi har i disse dager et spennende samarbeid med DKS Bærum og Kulturtanken om utvikling av forestillingen «Demokratikonserten» hvor elevene ved hjelp av egne iPads skal stemme fram stemninger, farger og framføringsmåter i forestillingen. Forestillingen skal turnere i Bærum i mars og i Lørenskog i november.

Det er flott at vi kan utvikle nye og spennende prosjekter når vi ellers har måttet avlyse og utsette noen produksjoner i desember. Vi håper å kunne gjennomføre disse på nyåret, og vet at jo mer vi utsetter, dess mer travelt blir det på våren, men vi skal nok klare «brasene» dette året også.

Vi ønsker alle gode samarbeidspartnere i Lørenskog en strålende jul og et forhåpentligvis smittefritt godt nytt år!

Julehilsen fra Siri, Tuva og Kjersti