Tegnefilmen «See Me», strektegning av barn utenfor en skolebygning
Filmen «See Me» under forestillingen «This is me» (foto: Siri Adorsen)

Nominasjon i Amandusfestivalen!

Hurra! Tegnefilmen «See Me», skapt av ungdommer fra Lørenskog, er nominert i klassen Amandus Junior 2 under Amandusfestivalen! Ungdommene skal delta i paneldebatt torsdag i forbindelse med visning av filmen, og fredag 26. mars blir vinnerne kåret.

Vi er superstolte av tegnerne Kristian Ingason, Dominika Leszczynska, Monna Synnøve Jansdatter Blad, Amalie Lillo Wefring og Benedicte Skaali Madsen og Maiken Skretting (sang) Ada Solveig Helena Amundsen (cello) med instruktør og animatør Linda Fagerli Sæthren.

Filmen ble laget i fjorårets samarbeidsprosjekt mellom alle ungdomsskolene, kulturskolen, DKS, kulturhuset Lørenskog hus og Lørenskog kommune for øvrig – forestillingen «This is me» med temaet folkehelse og livsmestring.