Juletreet foran Lørenskog hus
Juletreet foran Lørenskog hus (foto: Siri Adorsen)

God jul fra DKS Lørenskog

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Vi ønsker å takke alle elever og ansatte ved skolene og alle utøverne for godt samarbeid og vilje til tilpasninger i et vanskelig år. DKS-programmet fra mars til sommerferien måtte avlyses. Heldigvis har høstprogrammet latt seg gjennomføre i en eller annen form, selv om noe måtte digitaliseres og antall publikummere måtte reduseres. Vi ønsker å takke kulturhuset for godt samarbeid ved strømming og filming av forestillinger.

DKS Lørenskog har også hatt et godt samarbeid med Kulturtanken dette året, og vi har deltatt i et pilotprosjekt om DKS og skole hvor det fokuseres på tilpasning til fagfornyelsen og bedret dialog mellom DKS og skolene. I den forbindelse er det produsert en hel del filmer for skolene.

Vi har lært mye om digitale løsninger dette året, noe som vil komme DKS til gode også i fremtiden.

Vi jobber videre med å tilpasse DKS-programmet i 2021. Vi håper selvsagt at det vil bli mulig med flere fysiske forestillinger og kunstnermøter. Uansett skal elevene få et godt og smittesikkert tilbud.

Julehilsen fra Kjersti, Tuva og Siri, DKS Lørenskog