"Samhold" skulptur med ansikter laget av Kjersti Wexelsen Goksøyr. Rådhusparken, Lørenskog
Kjersti Wexelsen Goksøyrs skulptur «Samhold» i Rådhusparken (foto: Siri Adorsen)

Ingen avlysninger, men mange tilpasninger

Det er mye koronasmitte i samfunnet, og Lørenskog kommune har innført strenge tiltak med flere nedstengninger. Skolene er imidlertid fortsatt i drift, og det er også Den kulturelle skolesekken.

Så langt har vi unngått å avlyse noen produksjoner. Tre av turneene har blitt satt på pause og vil etter planen bli fullført på nyåret. De produksjonene som gjennomføres i november og desember, har vi ved behov justert ytterligere og redusert antall elever per hendelse.

Det blir laget digitale løsninger av fire av produksjonene. Dermed kan også de elevene som ikke får oppleve forestillingen i salen, likevel få et tilbud fra DKS. Vi er særlig spente på forestillingen «Dyrenes karneval». Digitalutgaven av denne produksjonen skal distribueres til hele Viken.