Bilde av barn med hendene i været fra forestillingen This is me
Fra forestillingen «This is me» (foto: Siri Adorsen)

Rapport fra 2019–2020

Skoleåret 2019-2020 ble et annerledes skoleår da hele Norge stengte mars 2020 på grunn av covid-19. Vi ble nødt til å avlyse hele programmet fram til sommerferien.

Likevel var det mye som skjedde dette skoleåret. Alle produksjoner frem til mars ble gjennomført. DKS Lørenskog deltok i pilotprosjekter for å styrke DKS’ forankringen i skolen. Det ble utviklet nye produksjoner. Det ble gjennomført et stort samarbeidsprosjekt som endte i forestillingen This is me – med 130 ungdommer på scenen og som ble vist for 7.–10. trinn. Det har også blitt utviklet en ny portal for søknader til DKS, saksbehandlingssystem, turnélegging og nye nettsider.

Her kan du lese en fyldig rapport om dette skoleåret: