Bilde fra forestillingen Viral, to menn
Fra forestillingen «Viral» (foto: Lars Opstad)

Program for 2020–2021

DKS-programmet for høsten 2020 og våren 2021 er nå klart! Her er mange nye og flotte produksjoner, men vi har også med noen gamle favoritter. DKS Lørenskog fikk inn mer enn 900 programforslag til dette skoleåret.

Koronaepidemien gjorde at alle produksjonene fra midten av mars til juni 2020 måtte avlyses. Noen av disse ble utsatt til skoleåret 2020–2021.

Koronasituasjonen har gjort det utfordrende å planlegge høsten 2020, men vi har forsøkt å legge programmet slik at vi skal slippe å avlyse flere produksjoner. Det kan imidlertid være at vi må foreta justeringer underveis i form av utsettelser, reduksjon av antall elever eller strømmealternativer. DKS Lørenskog vil følge de til enhver tid gjeldende smittevernregler.

Programfilmer