Meld deg på Komma!

Mandag 22. og tirsdag 23. mai arrangeres Komma – visningsarena for litteraturproduksjoner. Meld deg på for å bli med!

Årets Komma-program er fullt av gode produksjoner som vi gleder oss til å vise frem. Du får både faglig påfyll, sosiale møteplasser og fine dager på Lillehammer. Vi presenterer også korte utdrag fra produksjoner som allerede er på turné, eller som er under utvikling.

Bredt program

Du får mulighet til å oppleve en rekke utdrag fra og fullvisninger av produksjoner på Komma. Vi skal blant annet ha visninger av Rigel med Ida Larmo, Høgspenning. Livsfare. med Helene Guåker, Supervulkaner og digre dinosaurer med Reidar Müller og Sigbjørn Lilleeng, og kirkekonsert med både beatbox og joik. I tillegg blir det rom for mange gode samtaler – både formelle og uformelle – i løpet av de to dagene vi er sammen på Komma.

Alt ligger til rette for tidenes kveld når vi kombinerer Kommas festmiddag med et show ledet av selveste quizkongen Christopher Pahle! Her vil du både få mulighet til å trene dine små grå, spise nydelig mat og vise hvor godt du egentlig klarer å samarbeide med kollegaene dine.

Praktisk

Festivalhotellet for Komma blir i år Hammer hotell. Her skal vi bo, kose oss og spise godt. Husk å melde deg på middagen samtidig som du registrerer din deltakelse på Komma.

Overnatting koster kr. 1750,- pr. natt, og da er frokost inkludert. Du registrerer dine behov for overnatting når du melder deg på Komma.
Lunsj serveres kl. 13.15 mandag og 12.45 tirsdag. Lunsjen er inkludert i passet ditt.

Pris: kr. 1500 for seminarpass to dager | kr. 800 for dagspass

Leave a Reply

Your email address will not be published.