Åpen utlysning: DKS-LAB for litteratur

Sammen med DKS Trondheim, Trøndelag og Møre og Romsdal, inviterer DKS Innlandet til en litteratur-LAB. Den vil foregå i Trondheim fra 16. til 18. april. Søk før 15. februar!

Les hele utlysningen her!

Har du en idé til litteraturformidling i skolen? Har du ei bok du vil formidle? Ei fortelling, en illustrasjon, en tegneserie? Vil du formidle andres bøker? Vil du lage bøker sammen med elevene? Vi er åpne for alle forslag og søknader. Og gjerne noe som ingen andre har gjort før deg.

Men du må ha en tilknytning til Innlandet, Møre og Romsdal eller Trøndelag.

Mål om turné

Under de tre dagene i Trondheim vil du få hjelp til å spisse ideene og utvikle formidlinga. Det blir også mulighet for å teste opplegget på elever i de aktuelle aldersgruppene. Målet er at dette skal bli produksjoner som kan turnere i Den kulturelle skolesekken.

Fortell hvem du er

For å søke er det bare å trykke seg inn på utlysningen, og videre til søknadsskjemaet. Der blir du bedt om å beskrive prosjektet ditt med få ord. Du blir også bedt om å legge ved en liten videosnutt der du forteller kort om hvem du eller dere er og hva ideen går ut på.

Ikke verre enn det. Søk i vei!

Og spør hvis det er noe du lurer på! På telefon 90044840, eller epost: havner@innlandetfylke.no.

Leave a Reply

Your email address will not be published.