Proffe elevarrangører i Innlandet

Elevarrangører på grunnskoler i hele fylket får i disse dager tilsendt nye tøffe t-skjorter og Crew-kort fra DKS Innlandet.

Dette er utvilsomt et etterlengtet og populært tilbud blant skolene i fylket. Etterspørselen har faktisk vært så stor at lageret begynner å bli tomt en ukes tid etter bestillingene begynte å renne inn. Nye forsyninger er heldigvis på vei, og vi lover at alle de proffe elevarrangørene i Innlandet skal få både ny t-skjorte og bånd med Crew-kort før jul.


T-skjorte og Crew-kort til alle elevarrangørene som sørger for vellykkede DKS-besøk på skolene i Innlandet.

DKS Innlandet er også godt i gang med å utvikle et nytt elevarrangør-kurs som alle grunnskolene i fylket vil få tilbud om på nyåret. Her vil elevene blant annet lære å planlegge og tilrettelegge for DKS-besøk, ta godt imot utøverne når de kommer, og hjelpe til med stort og smått underveis.

DKS Innlandet ser fram til å lære opp flere ivrige elever som ønsker å bli proffe elevarrangører, og utøvere kan nok vente seg mange varme velkomster, god kaffe, kjærkommen bærehjelp, og kanskje også en flott introduksjon når de kommer på skolebesøk i fylket.