Produsent Torstein Ellingsen

Grunnskole 2020/21

Grunnskolen 2020/21

Den kulturelle skolesekken for skoleåret 2020-2021 blir litt annerledes enn mange av dere har vært vant med. Her kommer noen punkter verd å merke seg:

  • Dere vil få tilsendt skolens program før sommeren. Det er ikke mulig å velge andre opplegg enn dem dere har fått tildelt.
  • Oppleggene presenteres i en ny DKS-portal som dere vil få tilgang til etter hvert.
  • I den nye portalen vil opplysningene dere trenger (informasjon om forestillinger, turneer, kontaktinformasjon til utøvere osv.) være lett tilgjengelige.
  • DKS Agder betaler buss for elevene der dette er påkrevd

På grunn av koronapandemien vil det også bli noen endringer. Vi i DKS Agder følger rådene fra Folkehelseinstituttet, tar hensyn til, og tilpasser oss gjeldende smittevernregler.

De fleste turneene vil starte etter høstferien, der det ikke har vært mulig å utsette turneer vil vi tilpasse produksjonen gjeldende smittevernstiltak. Vi prøver også å ha mindre elevgrupper og heller ha flere forestillinger. Strengere smitteverntiltak kan også føre til en reduksjon i tilbudet, men det vet vi ikke ennå. Det kan også hende at noen av oppleggene vil foregå utendørs.

Det er mye vi ikke vet om høsten enda. Vi holder oss løpende orientert om smittevernstiltak og vil tilpasse DKS etter behov. Dersom dere har spørsmål knyttet til gjennomføringen av DKS, eller har behov for tilpasninger lokalt ta gjerne kontakt med oss så finner vi løsninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.