Møt de ansatte i DKS Asker

DKS Asker holder til i 3. etg på Asker kulturhus. Her sitter vi inne på samme kontor og koker sammen det beste programmet til elevene i Askerskolene som vi klarer! Eirik har vært ansatt siden 2019, Kasper siden 2020, og siste tilskudd på kontoret er Ole Jørn som kom til oss i 2023.

Ole Jørn Myklebust (100% stilling) er fagkoordinator for DKS i Asker. Han har bakgrunn fra musikkfeltet, som utøver, komponist og kunstfaglig produsent. Han i mange år spilt med artister som Mari Boine, Jonas Fjeld, Ingrid Olava, Unni Wilhelmsen og Ola Bremnes, og han har også laget musikk til en rekke filmer og teaterforestillinger. Ole Jørn har solid DKS-bakgrunn som utøver i forestillingen “Klangbein” som er spilt over 2000 ganger siden 2005, og han er lidenskapelig opptatt av kunst og kultur for og med barn!

Eirik Fauske (50% stilling) er ansatt som produsent for litteratur og scenekunst, og arbeider også med turnélegging av produksjoner. Eirik arbeider også som scenekunstner, og har lang erfaring som dramatiker og regissør. Som forfatter av scenetekst for barn, har han også et godt fotfeste i Tyskland der flere av tekstene har blitt produsert.

Kasper Skullerud Værnes (50% stilling) jobber som kunstfaglig produsent for Den kulturelle skolesekken (DKS) i Asker, og er i tillegg saksofonist og utøvende musiker innen jazz og beslektede sjangre. Ved siden av dette er Kasper også produsent for Hamar Jazzfestival.

Fra venstre: Ole Jørn Myklebust, Kasper Skullerud Værnes og Eirik Fauske

Leave a Reply

Your email address will not be published.