Økohelter utenfor en skole om vinteren

Økohelter på turné!

DKS Asker har vært så heldige å få bidra til at den populære danseforestillingen Økohelter har blitt gjort om til en turnéforestilling, og de er nå på turné for alle 3. og 4. klassinger i Asker kommune!

Nylig fikk de også en fantastisk anmeldelse i PERISKOP, som er et er et tverrfaglig tidsskrift om kunst for barn og unge.

Økohelter er en altoppslukende og interaktiv danseforestilling der barna får oppleve symbiotiske økosystemer på og under skogsbunnen. Reisen er ledet av Økoheltene, som har superkrefter inspirert av skogens arter. Sammen oppdager de en alternativ skog der små kryp blir store, og spørsmål og muligheter for fremtiden dukker opp. Gjennom sang, abstrakt bevegelse og fantasifulle kostymer, er forestillingen både pedagogisk og kunstnerisk. 

Her er noen bilder fra turnéen så langt: