Stien (Tilrettelagt)

arrow_back Produksjoner

Tre inn i en magisk verden med lys, farger og fysisk teater, hvor scenografien er skapt med levende tegning. I denne samproduksjonen skal elevene delta i et visuell kunstverksted.

Om forestillingen

Fortellingen er om en ung jente som følger en magisk sti gjennom skogen. Stien leder henne gjennom forskjellige universer og hun drømmer seg stadig bort. Troen på hennes egen fantasi og kraften den har, gjør at hun finner løsninger når utfordringer kommer på hennes ferd.

 


Varighet

30 minutter

Behov for bærehjelp eller annen lokal hjelp

Ja

Sted

Se kalender

Maks publikumsantall

30

Oppriggingstid

60 minutter

Nedriggingstid

20 minutter

Arena/rom

Klasserom, Gymsal, Auditorium, Aula, Annet eller lignende

Antall utøvere

2

Trenger scene

Nei

Trenger blending

Ja

Trenger el-uttak

Ja

Ønsker til lokal arena

1. Vi har med eget hvitt lerret som er 5,5 meter bredt. Vi trenger et rom som har nok plass til denne. 2. Vi trenger minimum 4 meter fra veggen som projiseres på til første publikums rad. Det er ikke nødvendig med scene, men vi må ha et rom med god plass slik at vi kan spille skuespill og at det er plass til publikum. 3. Det er ønskelig at rommet er ryddet før ankomst. Publikum må ha sitteputer/stoler/benker å sitte på. 4. Det er viktig at rommet kan blendes for at projiserte tegningene skal syns.

Katarina Caspersen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo (2013-2018), med master i design og spesialisering i scenografi. I dag jobber Katarina som scenograf, illustratør og designer. Hun er spesielt interessert i å utforske historieformidling gjennom rom. Homepage: https://katarinacaspersen.no/  Instagram: @caskas

Anja Bibby studerte fysisk teater i London (mastergrad). Hun vokste opp i England og Tyskland og har vært bosatt i Norge siden 2015. Hun jobber som multidisiplinær scenekunstner innenfor stedsspesifikt teater, fysisk teater, dans, musikk, klovn, performancekunst og installasjon. Hun er også profesjonell jazzsanger og snakker engelsk, tysk, fransk og norsk.  Instagram: @anjabibby

Arrangert av

Viken fylkeskommune

Produsert av

Utøvere

Katarina Caspersen

Anja Bibby

Andre medvirkende

Gruppenavn

Anja Bibby & Katarina Caspersen

Idé/opplegg

Om kunstner / utøver / gruppe

Kontaktperson i Den kulturelle skolesekken

Ansvarlig planlegger/turnéansvarlig

Jon Tombre, tlf: +47 913 89 955, e-post: jontom@viken.no

Produsent/fagansvarlig

Katrine Kirsebom, tlf: +47 920 21 489, e-post: katrinep@viken.no

Kontaktperson utøver

Anja Bibby, tlf: +47 465 91 516, e-post: bibby.anja@gmail.com