Høgg ned treet! Ikke høgg ned treet! (Tilrettelagt)

arrow_back Produksjoner

Synes du noen ganger det er vanskelig å bestemme deg for ting? Eller husker du da var liten og plutselig forstod at din egen mamma også hadde en mamma? Husker du noen du syntes var skumle til å begynne med, men så var de bare snille?

Sverre har satt seg fore å lage nye sanger som alle kan være med å synge på! Allikevel er det mer konsert enn musikktime. Flere av låtene er inspirert av gamle allsangtradisjoner, og resultatet er poplåter og viser som inviterer til at publikum deltar med den stemmen de har.

Sverre har gitt ut fem plater under navnet Kong Sverre. Til høsten kommer hans første utgivelse rettet mot barn, da under navnet The Sverre Sverre.

Sverre Thorstensen: gitarer, pedalbass og sang

Birger Mistereggen: perkusjon, sang

 


Varighet

35 minutter ( - Systemfeil: Varighet ble korrigert.)

Behov for bærehjelp eller annen lokal hjelp

Fire bærehjelpere. Vi skrur lyd og lys selv.

Sted

Se kalender

Maks publikumsantall

50

Oppriggingstid

60 minutter

Nedriggingstid

60 minutter

Arena/rom

Gymsal, Auditorium, Aula eller lignende

Antall utøvere

2

Trenger scene

Nei

Trenger blending

Nei

Trenger el-uttak

Ja

Ønsker til lokal arena

Stille med kaffe, te og vann. Setter ut benker / matter /stoler på vår anvisning

Bak artistnavnet Kong Sverre (som fra høsten kaller seg The Sverre Sverre), gjemmer det seg et helt vanlig navn, nemlig Sverre Thorstensen. Piano og synthesizer er hovedinstrumentene hans, men jammen spiller han munnspill, trombone, gitar, bass og perkusjon også - og synger fine, morsomme, rare, rørende, underlige og spørrende sanger. Han instruerer skolekorps, har jobba som musikklærer og vært musikalsk leder for storband.  I 2017 startet han prosjektet "Oslos hus", et oslohistorisk konsertprosjekt der han opptrer som gitarist og sanger.

Birger Mistereggen er noe så sjeldent som en klassisk utdannet slagverker med spesialisering i norsk folkemusikk! Han var tidligere ansatt i KORK, men er nå frilans musiker med bredt nedslagsfelt i og med sine ferdigheter på både trommer, munnharpe og perkusjon innen flere sjangre. Han har undervist i slagverk ved videregående skole og er lektor ved høgskolen i Tromsø. Og så må det nevnes at han i tillegg til alt dette synger - både her sammen med Sverre og i flere andre sammenhenger.

Under Vedlegg finner dere både en videohilsen fra Sverre og et par låter dere kan lytte til mens dere venter på at Sverre og Birger kommer på besøk :-)

Arrangert av

Viken fylkeskommune

Produsert av

DKS Viken

Utøvere

Sverre Thorstensen

Birger Mistereggen

Andre medvirkende

Birger Mistereggen

Gruppenavn

The Sverre Sverre

Idé/opplegg

Sverre Thorstensen

Om kunstner / utøver / gruppe

Bak artistnavnet Kong Sverre (som fra høsten kaller seg The Sverre Sverre), gjemmer det seg et helt vanlig navn, nemlig Sverre Thorstensen. Piano og synthesizer er hovedinstrumentene hans, men jammen spiller han munnspill, trombone, gitar, bass og perkusjon også - og synger fine, morsomme, rare, rørende, underlige og spørrende sanger. Han instruerer skolekorps, har jobba som musikklærer og vært musikalsk leder for storband.  I 2017 startet han prosjektet "Oslos hus", et oslohistorisk konsertprosjekt der han opptrer som gitarist og sanger. Birger Mistereggen er noe så sjeldent som en klassisk utdannet slagverker med spesialisering i norsk folkemusikk! Han var tidligere ansatt i KORK, men er nå frilans musiker med bredt nedslagsfelt i og med sine ferdigheter på både trommer, munnharpe og perkusjon innen flere sjangre. Han har undervist i slagverk ved videregående skole og er lektor ved høgskolen i Tromsø. 

Kontaktperson i Den kulturelle skolesekken

Ansvarlig planlegger/turnéansvarlig

Jon Tombre, tlf: +47 913 89 955, e-post: jontom@viken.no

Produsent/fagansvarlig

Kontaktperson utøver

Sverre Thorstensen, tlf: +47 916 97 939, e-post: sverre.thorstensen@gmail.com