Hallvard møter DKS Viken

Hallvard Dyrnes skal ut med sitt standup show “Livsmestring” dette skoleåret. I forkant av turnestart har han tatt en tur rundt i Viken og snakket med folk som på ulike vis er involvert i Den kulturelle skolesekken. Snurr film og få et innblikk i DKS Viken:

DKS Viken er endelig i gang med fysiske møter ute på skolene igjen. Ta en titt på programmet som nå er i gang. Et program som for første gang er laget av et sammenslått fylke, et program som går på tvers av gamle fylkesgrenser.

Er du elev på videregående skole i år, er det stor sjans for at du er så heldig å få møte Hallvard Dyrnes ute med sitt standup show. Her får du råd om «Hvordan flytte hjemmefra? Hvordan gå på date? Hvordan styre finansene? Hvordan ha sex?» Blir du nysgjerrig? Er du tilfeldigvis på en skole hvor Hallvard skal ha show, så få det med deg – hvis ikke, gå inn på programsiden og les om showet og få tips om lenke med Hallvard.

Rollen som lærer og kulturkontakt

Er du nysgjerrig på hvordan du som lærer og kulturkontakt kan hjelpe elever til å få mest mulig ut av besøk fra Den kulturelle skolesekken? På Kulturtankens ressursside finner du mer informasjon om ordningen, eksempler på veiledningsmateriell og inspirasjon.