God jul fra DKS Viken

God jul fra DKS Viken

Julelysene skinner i desembermørket, og mange har så smått begynt å smake på pepperkakene og lytte til julemusikken. Kanskje litt tidligere i år enn vanlig. Men nå trenger vi alle de gode øyeblikket vi kan få. Vi er glade for at mange elever har fått oppleve kunst og kultur fra DKS Viken i år, tross en del avlysninger.

Utøvere som skulle vært ute på skoler i år har laget en julehilsen til dere alle! Se den lille julefilmen fra oss, få litt julestemning og gode tips om hva du kan gjøre i julen.

Vi håper å komme på besøk til skolene til våren, med masse spennende og fine konserter, filmer, kunst, bøker og teaterforestillinger. La oss håpe det blir lite smitte og at livet snart kan vende tilbake til det normale. Ha en nydelig juleferie!

DKS Viken ønsker dere alle en god jul og godt nyttår, og håper elevene i Viken får oppleve mange gode kunst- og kulturopplevelser våren 2021!