Johanna Juhola & Imaginary Friends - DIGITALKONSERT


Den fenomenale finske trekkspillvirtuosen Johanna Juhola presenterer hennes teknologisk banebrytende konsert "Imaginary Friends".
I denne visualiserte konserten har Johanna med seg en stjernespekket kavalkade av medmusikere, bl.a. en amorøs navigatør, et kor av klappende hender og et helt orkester av klonede Johanna`er. Gjør deg klar til å oppleve en annerledes digital hybridkonsert.


Nyttig informasjon

keyboard_arrow_down

Varighet

40 minutter

Behov for bærehjelp eller annen lokal hjelp

Nei

Sted

Se kalender

Maks publikumsantall

250

Oppriggingstid

60 minutter

Nedriggingstid

30 minutter

Arena/rom

Gymsal, Auditorium, Aula, Annet eller lignende

Antall utøvere

3

Trenger scene

Nei

Trenger blending

Ja

Trenger el-uttak

Ja

Ønsker til lokal arena

Spillestedet bør helst være så mørkt som mulig da projisering av videoer på skjerm er en stor del av konserten vår. Helst helt mørkt hvis mulig men vi gardiner og persienner kan hjelpe mye det også.

Om Johanna og hennes magiske venner

Johanna kom på denne unike ideen da hennes bandmedlemmer ikke hadde tid til å spille konserter med henne. Da bestemte hun seg for å lage hennes første "akkompagnerende konsert video" hvor hun selv var akkompagnatøren i ulike roller som et band med ulike instrumenter.  

"Imaginary Friends" - konserten bærer frem Johanna's varemerke ‘fantasy tango’ -tema, hvor hvert av elementene bidrar til en flytende musikalsk historiefortellende strøm. Lydbildet låner fra trekkspillets kjente omgivelser, men drar seg også inn i riket til tradisjonell folkemusikk og populærmusikk. Forestillingen vil inneholde ferske arrangementer av noen av Johans mest populære innspillinger for å passe hennes imaginære vennesamarbeid, samt nye komposisjoner forberedt ekspressmessig til denne konserten.

Johanna Juholas arbeid til dags dato har revolusjonert vår felles oppfatning av trekkspillet som et musikkinstrument. Likemennene hennes har kalt henne en trekkspill-superhelt og en dristig gjenoppfinner av tangomusikk slik vi kjenner den. Hennes meget originale output og samarbeidsarbeid med toppnavn fra den klassiske scenen, jazz og til og med elektronisk musikk, har forseglet omdømmet hennes som en banebrytende og sjangerovergripende visjonær. Johanna har opptrådt i 31 land og gitt ut fem soloalbum.

Imaginary Friends har blitt fremført på festivaler og teatre i Finland, Norge, Danmark, Nederland og Tyskland. Versjonen for skoler har turnert to ganger i Danmark i regi av LMS og den tredje skoleturnéen er planlagt til våren 2020. Johannas andre band Johanna Juhola Trio har gjort rundt 20 skoleturer i Norge, så Johanna har allerede litt erfaring med skoleturné.

Utøvere og produsenter

keyboard_arrow_down

Arrangert av

Viken fylkeskommune

Produsert av

DKS Viken

Utøvere

Johanna Juhola

Andre medvirkende

 

Valo Virtanen: Lysdesign

Teemu Korpipää: lyd og videoteknikk

Idé/opplegg

Levende Musikk i Skolen (LMS Danmark)

Om kunstner / utøver / gruppe

Medvirkende:

Johanna Juhola: Trekkspill

Valo Virtanen: Lysdesign

Teemu Korpipää: lyd og videoteknikk

Kontakt

keyboard_arrow_down

Kontaktperson i Den kulturelle skolesekken

Ansvarlig planlegger/turnéansvarlig

Thomas Andre Fritsø, tlf: +47 975 28 544, e-post: thomasfr@viken.no

Produsent/fagansvarlig

Kontaktperson utøver

Johanna Juhola, tlf: +358 50 5478272, e-post: johanna.juhola@gmail.com