En legende på turne i DKS

Chuck Berry er mannen som veldig mange mener definerte rock and roll. Elementene han tok med seg fra country, jazz og spesielt fra blues brukte han til å sette sammen en ny musikkstilart. Rock.  

Energisk driv akkompagnert av tekster som beskrev amerikansk ungdomsliv gjorde han til en av populærmusikkens aller største stjerner på 50- og 60-tallet. Statusen beholdt han resten av sitt lange og særdeles musikalsk aktive liv. Berry spilte over hele verden helt frem til sin død i 2017, da var han 90 år gammel. 

En hyllest til Chuck Berry

En av musikerne som fikk æren av å spille med denne mannen er Daniel Røssing. Han gjorde over 100 konserter med Berry og ble kjent med mannen med seilerhatten. Nå har Daniel byttet ut store scener over hele verden med turné i Den kulturelle skolesekken – med en hyllest til rockens far.  Les mer på Kulturtankens hjemmeside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *