Dropout

BESTILLINGSTILBUD

arrow_back Produksjoner

Forfatter Annette Münch tar i denne produksjonen opp hvordan press, stress og høye skolekrav kan få selv den smarteste til å føle seg ubrukelig. Hvilke konsekvenser kan det få? 

Hennes actionpregede bok Dropout eksperimenterer med hva som kan skje når forbanna og frustrerte «dropouts» samler seg for å ta hevn mot skolesystemet. Gjennom spesialskrevet musikk av Erik og Kriss, Pats Nichols m/Tuva, og Izabell, filmintervjuer med ungdom som har droppet ut av skolen, foto- og lyddesign og høytlesning fra romanen, utfordres elevene til refleksjon rundt temaene skolepress og livsmestring.


Nyttig informasjon

keyboard_arrow_down

Varighet

45 minutter

Sted

Ikke satt

Maks publikumsantall

300

Arena/rom

Auditorium eller lignende

Antall utøvere

1

I etterkant av foredraget kan elevene få tilsendt halve boken gratis til mobilen sin. 

Et sett med forslag til oppgaver og samtaletemaer til bruk i klassen i forkant og etterkant av foredraget, er under utvikling av norsklektor!

 

Utøvere og produsenter

keyboard_arrow_down

Arrangert av

Troms og Finnmark fylkeskommune

Produsert av

Utøvere

Annette Münch

Andre medvirkende

Gruppenavn

Annette Münch

Idé/opplegg

Annette Münch

Om kunstner / utøver / gruppe

Annette Münch er en forfatter, tekstforfatter og foredragsholder. Hun har blant annet gitt ut fire romaner, to faktabøker og tre noveller på Cappelen Damm og Aschehoug, samt skrevet en musikal som ble satt opp på Operaen i Bjørvika. Utdrag fra romanene er med i flere tekstbøker i norsk for VGS og ungdomsskoletrinnet.


For bøkene hun jeg blitt tildelt Brageprisen (2014), Kulturdepartementets debutantpris (2006), Bokhandelens stipend (2010) og ettårig kunstnerstipend fra Staten og NBU (2012 og 2015).

I 2017 ble Münch valgt ut som én av Europas 39 mest lovende barne- og ungdomsbokforfattere under 40 år av Hay-festivalen «Aarhus39».


De siste årene har hun produsert to litterære multimedia-produksjoner, som til nå er sett over 50.000 personer på skoler, bibliotek, litteraturfestivaler, fengsle og institusjoner over hele landet.


Tidligere jobbet hun syv år som redaktør for ungdomsmagasinet i Egmont Serieforlaget, deretter halvannet år som ansvarlig for ungdomsdebattsiden Si ;D i Aftenposten. Hun er ansvarlig for kategorien “asiatiske kampsporter” i Store norske leksikon.

Kontakt

keyboard_arrow_down

Kontaktperson i Den kulturelle skolesekken

Ansvarlig planlegger/turnéansvarlig

Eirik Hagerup, tlf: +47 469 40 975, e-post: eirik.hagerup@tffk.no

Produsent/fagansvarlig

Kontaktperson utøver

Annette Münch, tlf: +47 920 44 368, e-post: post@annettemunch.com