DKS-program 2021-2022

Endelig er neste års DKS-program klart! Vi er stolte av å kunne presentere et rikholdig program for alle våre elever i Troms og Finnmark.  

Ved å søke på din skole eller kommune på forsiden får du oversikt over tilbudet. I tillegg vil det fylles på ila våren, når skolene og kommunene har fått gjort sine bestillinger. Til høsten vil alt være klart og hele programmet vises her i sin helhet.

Grunnskolen:
Alle elever i 1. – 10. trinn får et musikktilbud.
Alle elever i 1. – 10. trinn får et scenekunsttilbud.
Alle elever i 5. trinn får et litteraturtilbud.
Alle elever i 6.-7. trinn får et filmtilbud.
Alle elever i 8. trinn får et visuellkunst-tilbud.

I tillegg har kommunene i samarbeid med skolene mulighet å bestille fra vårt rikholdige bestillingstilbud. Oversikten er sendt alle kommunene med bestillingsfrist 7. mai.

Videregående skoler:
Alle elever på VG1 får et musikktilbud.
Alle elever på VG2 får et scenekunsttilbud.
Alle elever på VG3 får et litteraturtilbud.
(Noen lokale tilpasninger)

I tillegg får skolene mulighet å bestille fra vårt rikholdige bestillingstilbud. Kulturkontaktene påser at kulturarv, visuellkunst og film kompletterer det faste tilbudet. Bestillingene gjøres direkte av kulturkontakten i portalen. Det meldes interesse til DKS som sammenfatter og fordeler til skolene etter kriterier som logistikk, økonomi, antall produksjoner osv.
Frist for å melde interesse er 7. mai.

Vi ønsker dere lykke til og håper dere finner mye spennende på programmet. Vi gleder oss til et nytt og forhåpentligvis koronafritt skoleår!

Hilsen alle oss i DKS-teamet.

Bilde i heading: Absence – fotograf Thor Brødreskift