Foto: Erik Brandsborg

Vil du opptre på Marked for Musikk i Bodø?

Marked for Musikk er Norges største visningsarena for konserter rettet mot barn og ungdom. Har DU en god konsert du ønsker å spille for barn og ungdom? Da bør du melde deg på! Lenken for innmelding er aktiv frem til 15. februar: Klikk her for å navigere til innmeldingsskjema.

Dette året arrangeres Marked for Musikk i Bodø, som er europeisk kulturhovedstad i 2024. Arrangementet går av stabelen 16.–19. september, og vi venter 150–200 produsenter og konsertarrangører fra Den kulturelle skolesekken, kulturhus og festivaler, som alle er på jakt etter gode konserter for sine unge publikummere. I tillegg er Marked for Musikk vertskap for YAMsession (Young Audiences Music), som vil gi den arktiske versjonen av markedet et europeisk tilsnitt.

Marked for Musikk er en showcasearena, og det utbetales ikke honorar for visningene. Vi dekker alle kostnader knyttet til deltakelse, herunder reise, transport, overnatting, måltider og tekniske behov. Marked for Musikk er et ikke-kommersielt arrangement.