Fra Asfaltpuls – paranoia som faen i solnedgang. Foto: Maren Moen Blomstereng

Programslipp 2023/2024

Hurra! I dag slipper vi programmet for neste skoleår (2023/2024). Vi har jobbet siden oktober med å få alle brikkene på plass, og er veldig fornøyd med resultatet. Klikk her for å finne produksjonene som skal til din skole.

Her kan du se video med program for hvert distrikt (mer utfyllende info om hver produksjon finner dere på nettsidene våre):

Lofoten & Vesterålen

Salten & Ofoten

Helgeland

Videregående skole

DKS Nordland tilbyr et mangfoldig program av høy kvalitet, med mål om å engasjere, inspirere og utfordre. Vi legger vekt på kunstens egenverdi; kunsten rører ved oss på uventet vis og gir rom for utvikling og nye impulser. Vi håper at programmet setter spor hos unge øyne, hjerter og sinn!