DKS-programmet for skoleåret 2020-21 er klart

Kalenderen skriver april måned, og DKS Nordland, skulle egentlig vært på turné rundt omkring i vårt fantastiske fylke. Med relevante og engasjerende produksjoner skulle vi sørget for at store og små fikk ta del i store kulturopplevelser. Slik ble det dessverre ikke. Kulturlivet fikk en brå stopp, og er nå totalt lammet av Koronapandemien. DKS Nordland hadde mange spennende produksjoner på gang, som dessverre ikke kom seg over målstreken.

Så mens korona-avlysninger herjer i Kultur-Norge, sitter vi nå hjemme hver for oss og planlegger høst- og vårsesongen 2020/2021 – og vi har heldigvis mye spennende å se frem til. Vi tror på at kultur skaper Nordland og gjør det til et attraktivt fylke å leve i, og nettopp derfor skal DKS Nordland fortsette å skape og formidle kunst og kultur av høy kvalitet, også når denne krisen er over.

Selv om vi ikke kan levere kulturproduksjoner til skolene akkurat nå, gleder vi oss stort til å møtes igjen til høsten. Da skal vi levere som aldri før!

Se for øvrig programfilmene lenger ned, eller se programmet for akkurat din skole ved å bruke filter-mulighetene her på nettsiden.

Program for Lofoten og Vesterålen

Program for Ofoten
 

Program for Salten

Program for Helgeland

Program for de videregående skolene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *