DKS programmet for grunnskolen er klart!

DKS programmet for neste skoleår er klart. Du finner programmet for din skole her: https://www.denkulturelleskolesekken.no/agder/utforsk-produksjoner-i-dks/

Du kan finne programmet for din skole ved å trykke på filter til venstre under det store bildet. Det vil da komme opp et søkefelt der du kan skrive navnet på skolen din. Du vil da få opp listen over hvilke produksjoner dere har fått tildelt neste skoleår.

På hvert enkelt DKS tilbud er det en infoboks på høyreside. Her kan dere velge Åpne kalender og få opp dato og klokkeslett dere har fått tildelt. Det kan forekomme endringer på dato og tidspunkt, skjer det endringer vil dere få en epost med informasjon om dette.

Dersom tidspunkt eller dato ikke passer, husk å gi oss beskjed så raskt som mulig ved å sende epost til en av våre turneleggere: ann-kristin.bilstad@agderfk.no og tomas.b.almas@agderfk.no

Kulturkontakten ved hver skole er lagt til som bruker i portalen og logger seg inn via ID porten. Trenger dere hjelp kan dere ta kontakt med Vigdis (94429500, vigdis.blaker@agderfk.no ) eller Barb (90164777, barb.wang@agderfk.no ).

Lykke til med den kulturelle skolesekken og god sommer!