Meld deg på vår digitale ønskeliste

Nytt i år er en digital ønskeliste med 7 utvalgte produksjoner innen litteratur, visuell kunst, kulturarv og film dere kan melde dere på. Produksjonene er heldigitale og tidspunkt kan tilpasses i stor grad til det som passer best for skolen.

Program digtal ønskeliste:

Den lille helten & Den lille helten og kattekidnapperen.
Digital lesestund for 1.-4. trinn med forfatter og illustratør Nina E. Grøntvedt

Supa Modo – en annerledes superhelt 5.-7.trinn
Supa Modo er en filmperle om sorg og tap, der latteren og gleden likevel aldri er langt unna.
Ring Rikssalen 5.-7. trinn
Ring Rikssalen er en mulighet for skoleklasser fra Agder til å komme til Eidsvollsbygningen digitalt og direkte. Elevene kan spørre museumspedagogen om det de er interessert i – eller lurer på etter å ha sett digital omvisning.
Tilfeldigheter satt i system 5.-7. trinn
Elevene møter kunstneren Annika Borg, som lager kunst med utgangspunkt i terninger, tall og tilfeldigheter. Kunstneren har laget tre verkstedsopplegg m/instruksjonsfilmer der elevene kaster terninger og eksperimenterer kreativt med tilfeldige tallkombinasjoner, tegning, farger, ord og algoritmer.
Livet av Havnes 8.-10. trinn
«Livet» er en 45 minutter lang poesi-film, hvor Eirik Havnes fremfører et langdikt mens han forflytter seg 3,2 kilometer igjennom Oslos gater. Diktet handler om livet, fra fødsel til død, og ble spilt inn i sanntid.
ArvenUNG 8.-10.trinn
Dokumentar om fire lærlinger som har valgt gamle håndverk som levevei. Håndverkene står på rødlista over fag som forsvinner. Kan ungdommene redde fagene før de dør ut?

Kunsten å se kunst 8.-10.trinn
Å se kunst er en kunst. Her lærer elevene å se og sette pris på kunstverk; slik at de selv senere kan sette pris på detaljene, formene, fargene, sprekkene, ja alt som utgjør et kunstverk – gamle som nye. 

Påmelding
Påmelding gjøres i DKS portalen av kulturkontakten ved skolen. Logg deg inn i portalen her: DKS-portalen

Velg fanen Påmelding og Meld interesse. Du vil da se en oversikt over alle produksjonen du kan velge fra. Klikk på den eller de produksjonene du ønsker å melde på, velg klasse og kom med eventuelle ønsker om tidspunkt.
Trykk på den blå knappen der det står Meld interesse.

Mer informasjon om påmelding finner du her: Den kulturelle skolesekken | Kulturkontakt

Etter søknadsfristen vil våre turneleggere gå gjennom påmeldingene og fordele tilbud til skolene og sende ut informasjon til skolene.

Spørsmål? Ta kontakt med Vigdis (94429500, vigdis.blaker@agderfk.no ) eller Barb (90164777, barb.wang@agderfk.no )

Påmeldingsfrist 1. september